Sesja w pełni, więc gotowanie i jedzenie jeszcze szybsze niż zazwyczaj.
Wegański lunch.
Składniki
- duża garść kiełków soi
- pieczywo
- 2 łyżki sosu sojowego
- 1-2 łyżki oleju do smażenia
Wykonanie
Soję opłukać i odsączyć.
Na patelni rozgrzać olej, wrzucić na nią kiełki i podlać je po chwili sosem sojowym.
Smażyć ok. 2 minut, by kiełki nie straciły całej chrupkości.
Podawać na ciepło na przykład na pieczywie Wasa.
W ubiegłym tygodniu wystartował nowy agregat zBLOGowani, umożliwiający: generowanie ruchu na blogi które dołączyły, dający możliwość obserwowania blogów i ulubionych wpisów. Zapraszamy do rejestracji na www.zblogowani.pl
OdpowiedzUsuńW ubiegłym tygodniu wystartował nowy agregat zBLOGowani, umożliwiający: generowanie ruchu na blogi które dołączyły, dający możliwość obserwowania blogów i ulubionych wpisów. Zapraszamy do rejestracji na www.zblogowani.pl
OdpowiedzUsuń